EXPOSICIONS ORGANITZADES PER LA FUNDACIÓ KASSUMAY

Volem informar-vos de la propera inauguració de l’exposició que sota el nom Una mirada a la Casamance podreu visitar a Can Castells, carrer Lluís Castells, 16 (Sant Boi de Llobregat), a partir del dia 16 de setembre i fins el dia 23 del mateix mes. Aquesta exposició està integrada per una cinquantena de fotografies realitzades per socis i simpatitzants de la nostra fundació, i tal com suggereix el seu nom, pretén transmetre a l’espectador un conjunt d’imatges de diferents àmbits i aspectes de la Casamance, zona on treballa la nostra contrapart al Senegal.

Són instantànies totes elles capturades durant els viatges fets fins ara a la zona, i hi podreu contemplar tant mostres de la feina que dur a terme el Centre de Promoció Agrícola i Social de Diembéring (CPAS), com imatges de diferents àmbits i activitats. Estem segurs que us agradarà.

També, en el mateix període temps, podreu contemplar una segona exposició fotogràfica, aquesta corresponent a les obres presentades al III Concurs de Fotografia Social i Solidària Kassumay, que sota el nom de L’univers del menjar ha reunit més de 80 fotografies.

Desplaça cap amunt