PASSAPORT DELS DRETS HUMANS, Activitat per a infants a Sant Boi

Passaport dels Drets Humans: Activitat dirigida a infants que s’inicia amb la Fira de la Puríssima, el 6 de desembre, i que finalitzarà el 13 de gener de 2012. Durant aquest temps, sis equipaments de la ciutat (Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, Cal Ninyo, Can Massallera, L’Olivera, el Museu i l’Ajuntament) acolliran els cartells de l’exposició “30 cartells dels Drets Humans” produïda per Amnistia Internacional.
A través d’un “Passaport dels Drets Humans” que es lliurarà a l’Espai de la Solidaritat i la Diversitat durant la Fira de la Puríssima, es proposa una ruta per aquests equipaments que, si es completa, té premi. Cada visita en un equipament, quedarà recollida en el passaport amb un segell. Aquells infants que hagin omplert les sis caselles i resolt un petit exercici que els plantegem, ens hauran de portar el passaport a la Torre del Sol i rebran un llibre de contes sobre els drets humans. Una activitat dirigida als petits i les petites de la família perquè coneguin els Drets Humans.
Desplaça cap amunt