Jornada Protecció Internacional i Víctimes de Trata d’Éssers Humans

Amb l’objectiu de contribuir a la millora de les pràctiques d’identificació, protecció, atenció i derivació de les víctimes de TEH entre les persones sol·licitants d’asil i les persones refugiades a través del procediment de sol·licitud de protecció internacional, ACNUR i SICAR organitzen, amb el suport de Departament de Benestar Social i Família -a través de la Direcció General per a la Immigració i l’Institut Català de les Dones-, una jornada formativa sota el títol, Protecció Internacional i Víctimes de Trata d’Éssers Humans.

La jornada tindrà lloc a l’auditori de la Direcció General per a la Immigració, al carrer Calàbria, 147 de Barcelona, el proper dia 16 de maig, de 9:30 a 13:30 hores. I està adreçada específicament a totes i tots els i les professionals tècniquess que treballen directament amb persones víctimes de Trata d’Éssers Humans.

Les persones interessades a assistir han d’inscriure’s a través de la web: www.gencat.cat/icdones

Programa en PDF definitiu

 

Desplaça cap amunt