FESTA DEL COMERÇ JUST I LA BANCA ÈTICA, A SANT BOI DE LLOBREGAT

Un any més, celebrem la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Sant Boi, que tindrà lloc a la Plaça del Mercat de la Muntanyeta de Sant Boi, el proper 12 de maig. Participaran 12 entitats solidàries de la ciutat amb la Fira d’entitats i en la venda de productes de comerç just. També hi tindrà lloc altres activitats com: el Mercat d’intercanvi, inflables i tallers per a infants, xocolatada ecològica solar, una desfilada de moda de roba de comerç just, així com un espectacle de teatre del Colectivo de Mujeres de Matagalpa.  

L’objectiu de la festa és sensibilitzar sobre el comerç just, per ajudara als països del Sud a afavorir el seu desenvolupament social i econòmic, ja que té en compte valors ètics i mediambientals, enfront dels criteris exclusivament econòmics del comerç tradicional.

Díptic FCJ 2012

Desplaça cap amunt