MERCAT D’INTERCANVI de la Festa del Comerç Just 2012

Participa al Mercat d’Intercanvi de Sant Boi!
 
Quan i on?  
Dia: dissabte 12 de maig de 2012  
Lloc: a la plaça del Mercat de la Muntanyeta, carrer Lluís Pacual Roca 67-73 de Sant Boi de Llobregat.
Horari: d’10h a 13h  

Què és? És una activitat de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, on podràs intercanviar objectes que ja no et són necessaris però que, abans de llençar-los, els pots oferir per si poden ser útils a altres persones.  

Què has de fer per participar-hi? Porta objectes que no facis servir, nous o vells, però en bon estat (objectes de decoració, discos o CD, plantes, roba, jocs, joquines…) i canvia’ls per un altre objecte que sí que necessites o que t’agrada.

Totes les persones que s’inscriguin tindran dret a una taula per poder exposar els seus objectes d’intercanvi. Les que no s’inscriguin prèviament, poden portar les seves coses igualment en bosses i, segons el que vegin, iniciar el procés d’intercanvi.  

Es tracta d’una activitat per a tots els públics!  

Per inscriure’s o sol·licitar més informació:  www.santboi.cat,  escriu un email a: mmasanes@santboi.cat o bé truca al 93.635.12.00 (ext 144).

Us hi esperem!                      Mercat intercanvi 2012

Desplaça cap amunt