SOLIDARITAT SANTBOIANA AMB L’iNSTITUT CUBÀ D’AMISTAT AMB ELS POBLES

L’Ajuntament de Sant Boi ha col·laborat amb l’Instituto Cubano de Amistad con los Pueblos (ICAP) en la recollida de peces mecàniques pels automòbils de la seva flota. L’ ICAP és la institució que coordina les brigades de solidaritat i voluntariat amb Cuba i s’encarrega de mobilitzar i organitzar aquest tipus de col·laboració a l’illa. Des de fa més de deu anys, l’Ajuntament, a través del dipòsit municipal de vehicles, dóna suport a aquesta institució que envia mecànics per seleccionar les peces que necessiten per posar en circulació els seus vehicles.

En una reunió amb la regidora de Cooperació i Solidaritat, Alba Martínez Vélez, el coordinador del ICAP a Catalunya, Humberto Zavala, i els dos mecànics que han estat treballant al dipòsit de Sant Boi des del 16 d’abril, han agraït la col·laboració de l’Ajuntament i han destacat la bona feina realitzada enguany, on s’han recollit moltes més peces que en anys anteriors: 138 peces, entre les quals 22 motors que ja s’han enviat a Cuba en un contenidor de 40 peus.

A tot això, cal afegir la col·laboració del Servei Municipal d’Inserció CORINSERT que ha donat 16 senyals de tràfic restaurades en un taller de formació ocupacional. Els representants cubans han destacat la importància i potencial d’aquesta col·laboració perquè es vincula i fa possible els diversos projectes de solidaritat que coordina aquesta institució a tot el país.

Desplaça cap amunt