L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) us convida a participar al I CONCURS DE LIPDUBS PER LA PAU.

L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) us convida a participar al I CONCURS DE LIPDUBS PER LA PAU.

L’objectiu d’aquest concurs és promoure activitats escolars a favor de la pau i la noviolència tot fomentant la creativitat, la reflexió col·lectiva i la participació en un exercici musical, dinàmic i divertit.  Hi poden participar totes les escoles i centres públics, privats concertats i privats autoritzats d’ensenyament no universitari de Catalunya. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 21 de desembre de 2012.

Els millors lipdubs* seran projectats públicament a la Filmoteca de Catalunya (Barcelona) el 30 de gener de 2013, Dia Escolar per la Noviolència i la Pau, i l’equip guanyador s’emportarà una videocàmera. Es valorarà l’originalitat de la idea, el nombre de participants, la incorporació d’aspectes innovadors, la qualitat tècnica i artística de la gravació, i molt especialment: la difusió de missatges de pau i noviolència.

* Un lipdub és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que, passant-s’ho bé, volen transmetre un missatge al món. Es tracta de sincronitzar el moviment dels llavis, els gestos, el ball i el desplaçament amb una cançó. Ha de realitzar-se en pla seqüència, és a dir de forma continuada, sense talls. El procés d’edició és molt senzill ja que consisteix bàsicament en incorporar la música a la filmació.
Adjuntem un resum de les bases reguladores del Concurs i el formulari d’inscripció. Podreu trobar més informació al web de l’ICIP. També podeu contactar amb Sabina Puig a spuig.icip@gencat.cat o al 93 554 42 75.

Esperem que sigui del vostre interès!

Desplaça cap amunt