Cloenda de la campanya “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat”

Aquest dissabte, 8 de desembre, ha tingut lloc l’acte de cloenda de la campanya “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat”. Des del passat estiu, l’Ajuntament ha aconseguit sumar a aquesta causa 823 persones que han volgut “donar la cara”  per aquests dos valors ètics imprescindibles per un món més just per a tothom i arreu. A més, el manifest de la campanya ha tingut un total de 833 adhesions al manifest: 785 adhesions individuals i 48 d’entitats.

La cloenda s’ha dut a terme a l’Espai de la Solidaritat i la Diversitat de la Fira de la Puríssima, al Parc de la Muntanyeta. L’acte ha començat amb la lectura del manifest de la campanya i ha continuat amb la projecció dels tres productes audiovisuals realitzats al seu voltant:

el vídeo http://*youtu.be/W5w8F5dsRq0**Un any de cooperació santboiana, el “time lapse” del http://*www.facebook.com/photo.php?v=481031585253197&set=vb.287181884638169&type=2&theater**Mural cares i el clip participatiu http://*www.facebook.com/photo.php?v=486615631361459&set=vb.287181884638169&type=2&theater**Jo dono la cara.

L’Ajuntament ha impulsat la campanya per sensibilitzar la ciutadania i mostrar la força col·lectiva de la solidaritat i la cooperació. El moment més significatiu va ser la trobada solidària Barrejant, que va tenir enguany aquest tema central. Els vídeos es van enregistrar durant la seva celebració.
Totes les fotografies apareixen a la pàgina web de la campanya: www.jodonolacara.cat

Entre les entitats adherides hi ha, entre d’altres, ACNUR Catalunya, Fundació per la Pau, Confederació Catalana d’ONGDs per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament, Institut de Drets Humans de Catalunya, Medicus Mundi Catalunya o Metges del Món de Catalunya, etc.

Desplaça cap amunt