DESOS: Microdonacions a favor d’una economia productiva entre les comunitats rurals del Kukra River, a Nicaragua

Desos, Opció Solidaria engega un projecte de captació de fons per construir una planta de processament de cacau al Kukra River, una de les regions més aïllades i empobrides de Nicaragua. Amb l’objectiu de promoure l’activitat productiva de la zona, el projecte vol ampliar les actuals instal∙lacions de la cooperativa COOPMULKRI per poder processar el cacau amb els nivells de qualitat exigits i comercialitzar‐lo a un preu més competitiu al mercat nacional i internacional.

La plataforma Worldcoo, dedicada al cofinançament de projectes de cooperació, col∙labora en la difusió del projecte i la captació de fons a través de petites donacions de particulars i les aportacions d’empreses que es vulguin sumar al projecte. 15.000 euros és l’import requerit per construir les maquines de fermentació i assecat del cacau, així com per garantir la formació i l’assessorament tècnic als productors de la cooperativa.

El projecte s’emmarca en el programa d’actuació a Nicaragua, que té per objectiu enfortir el teixit econòmic i la cohesió social, així com la millora de les condicions de vida dels habitants de les comunitats rurals de Kukra River, San Miguelito, Waslala i Rancho Grande, potenciant la sobirania alimentària, l’enfocament de gènere i el respecte pel medi ambient.

Vols participar a favor d’una economia productiva i sostenible al Kukra River?
Informa’t a través del nostre web o del Facebook!
Difón el projecte a les xarxes socials!
Fes un donatiu de 5€ o10€!

LINKS
Web:

Inici


Facebook:
https://www.facebook.com/pages/DESOS-­‐Opci%C3%B3-­‐Solid%C3%A0ria/140053226068227
Web de Worldcoo per donatius:
http://www.worldcoo.com/project/processing-­‐cocoa-­‐rural-­‐communities-­‐kukra-­‐river

Desplaça cap amunt