L’Escola Laura Vicuña, més oportunitats per joves de Benin

L’aposta de VOLS Voluntariat Solidari per a l’educació s’ha materialitzat una vegada més amb l’ampliació de l’escola de formació secundària Laura Vicuña.

L’any 2012, VOLS va aconseguir reunir 106.709,64€, amb subvencions de diversos Ajuntaments (Huesca, Platja d’Aro, Sabadell, Terrassa, Utebo, el Consell Comarcal del Maresme i 9.000€ de l’Ajuntament de Sant Boi) per a l’execució d’aquest projecte.

L’Escola Laura Vicuña es troba al barri de Zogobo a Cotonú i està coordinat per l’Institut de les Filles de Maria Auxiliadora (Salesianes Don Bosco). El centre compta amb una Casa d’acollida per a noies del carrer, un centre de formació professional i aquesta escola de secundària. El centre dóna cobertura anual a 720 nois i noies.

El projecte ha permès ampliar l’escola per acollir el curs de Terminal, l’equivalent al Batxillerat, cosa que obra les portes als i les joves perquè continuïn els estudis. Les obres es van desenvolupar de forma eficaç entre el juny i l’octubre de 2012, aprofitant les vacances escolars. Durant l’octubre es va comprar tot el material i equipament necessari i, a dia d’avui el curs de Terminal ja s’està desenvolupant.

Desplaça cap amunt