Ja podeu veure la nova imatge de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2013

Capçalera CJ

Un any més s’engega la preparació de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, i es vol donar a conèixer les alternatives solidàries als sistemes de comerç i finances internacionals als  municipis i comarques.

Crisi. Corrupció. Atur. Pobresa. Desnonaments. Rescat bancari… Els últims 5 anys hem estat llegint dia rere dia notícies sobre el fracàs de les mesures aplicades per remuntar aquesta interminable crisis. Però existeixen alternatives que ens demostren que les persones tenen la capacitat de crear iniciatives i models que posen a l’ésser humà, l’entorn ambiental, el respecte i la democràcia en el centre de l’activitat econòmica. Per aquest motiu es vol celebrar que  existeixen iniciatives com el Comerç Just i la Banca Ètica.

És per això que la imatge d’aquest any, busca animar a la ciutadania des d’un to festiu i positiu a dir “Prou! Sí que hi ha alternatives” i sortir al carrer a descobrir i celebrar que s’esà construint una Economia Social i Solidària, on totes i tots hi tenim un paper a jugar.

Festa CJ

Aquest any el Dia internacional del Comerç Just és el dissabte 11 de maig.

Sota el lema “Prou! Sí que hi ha alternatives” la gràfica de la Festa 2013 busca connectar amb el latent sentiment d’indignació ciutadà animant a les persones a sortir al carrer, a descobrir i celebrar que estem construint una Economia Social i Solidària, on totes i tots hi tenim un paper a jugar.

Desplaça cap amunt