El cicle de documentals, col·loquis i exposicions RESISTÈNCIES torna el 18 d’abril, amb el tema de Les Primaveres Àrabs

Aquest dijous 18 d’abril podrem veure el documental Tahrir 2011. Aquest documental, seleccionat a Venècia, Toronto i Amsterdam, és un testimoni únic, privilegiat i immediat de la Revolució Egípcia, un dels moments claus de l’anomenada Primavera Àrab que entre 2010 i 2011 va escombrar el nord del continent africà.

El passi anirà seguit d’un col·loqui amb Jordi Baltà, coordinador del Programa del Nord d’Àfrica de la Secció Espanyola d’Amnistia Internacional.

L’activitat tindrà lloc a les 19:30h als Cinemes Can Castellet de Sant Boi. Entrada gratuïta.

Com ja us hem anat informant, aquesta activitat està relacionada amb l’exposició de fotografies en homenatge al periodista assassinat Remi Ochlik, sobre les Primaveres Àrabs, que podeu veure al llarg d’aquest mes d’abril al Museu de Sant Boi.

Resistències

Desplaça cap amunt