L’Ajuntament i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament signen un conveni de col·laboració

Sant Boi farà aportacions per a campanyes d’emergència i per arranjar una cuina escolar a Marianao, entre d’altres projectes.

L’Ajuntament i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament han signat aquest dijous, 11 d’abril, un conveni de col·laboració. L’Ajuntament de Sant Boi s’hi compromet a aportar 62.000 euros durant 2013 perquè aquest organisme dugui a terme diversos projectes de cooperació al desenvolupament.

L’alcalde, Jaume Bosch, i la presidenta del Fons Català, Meritxell Budó, han signat el document. L’acte de signatura ha comptat també amb la presència de la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez.

Entre els projectes en què col·laborarà l’Ajuntament de Sant Boi hi ha l’arranjament de la cuina escolar Ciclo I a Marianao (Cuba), que permetrà reparar les calderes d’aquesta cuina on es preparen diàriament 11.000 racions per a escoles i instituts.

També es preveu una aportació per a les campanyes d’emergència que es puguin realitzar al llarg de l’any a causa de catàstrofes naturals o altres circumstàncies.

Des de l’any 1990, l’Ajuntament de Sant Boi és membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, un organisme constituït per més de 300 ajuntaments catalans i altres institucions públiques com diputacions, consells comarcals i mancomunitats.

Desplaça cap amunt