Seminari: el dret humà a l’aigua i el paper de la cooperació internacional

Els propers 15 i 16 de maig tindrà lloc a l’Edifici Industrial (c/Urgell 187 de Barcelona) aquest Seminari, que tractarà sobre l’aigua com a element clau pel desenvolupament humà.

En el marc del grup de l’aigua de la Comissió de Municipalisme del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament es realitzarà aquest seminari sobre el dret humà a l’aigua i els projectes de cooperació internacional d’abastament d’aigua i sanejament.

El seminari te com a objectiu reflexionar al voltant del paper de la cooperació internacional com a via per a donar suport i impulsar projectes per facilitar l’accés universal a l’aigua, en el marc d’un enfocament de drets.

A continuació podeu veure el programa de les jornades:

 

1304_fulletó_curs aigua_v2

Desplaça cap amunt