Jornada de Cooperació Descentralitzada a València

Des de l’Àrea de Cooperació de la Diputació de València i la Coordinadora Valenciana d’ONGD proposen una jornada de reflexió i intercanvi sobre la Cooperació al Desenvolupament des de les administracions municipals que puguin aportar claus per implementar accions amb l’objectiu d’augmentar la sensibilització de la ciutadania, contribuir al diàleg entre responsables municipals i les ONGD, i analitzar les claus del desenvolupament de les polítiques de cooperació com a eina eficaç en la lluita contra la pobresa des de la realitat local.

En aquesta jornada han convidat a participar a la Regidora delegada de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Boi, l’Alba Martínez, per explicar la campanya de sensibilització “Jo dono la cara per la cooperació i la solidaritat” com a bona pràctica en cooperació al desenvolupament d’una administració local.

Us adjuntem el programa:

 

Programa valencia

 

Desplaça cap amunt