100. Festa del Comerç Just amb la Regidora de Cooperació Alba Martínez (13/05/13)

campanya

El passat dissabte 11 de maig va tenir lloc a la Plaça del Mercat de la Muntanyeta de SB la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, que serveix per difondre i sensibilitzar sobre les diferents alternatives i propostes positives existents que ens demostren que les persones tenim la capacitat de crear iniciatives i models que posen a l’ésser humà, l’entorn ambiental, el respecte i la democràcia en el centre de l’activitat econòmica, per construir un món més just i equitatiu per a tothom. Per parlar d’aquesta festa i altres activitats tenim amb nosaltres a la Regidora delegada de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament, Alba Martínez Vélez.

Per escoltar el programa clica aquest enllaç: 13may13

Desplaça cap amunt