Famílies de Sant Boi acullen aquest estiu a 3 infants saharauis de campaments de refugiats

IMG_2151

La Nuh, l’ Ezza,  i en Hussein passaran aquest estiu a Sant Boi. Són nens i nenes sahrauís d’entre 9 i 12 anys que viuen en el camp de refugiats de Tindouf, a Algèria, i que han estat acollits temporalment per famílies santboianes. L’alcalde, Jaume Bosch, els ha donat la benvinguda a la ciutat aquest divendres, 28 de juny, al vestíbul de la Casa de la Vila.

L’arribada dels nens i nenes ha estat possible gràcies al projecte Vacances en Pau del Front Polisari, que a Sant Boi es du a terme mitjançant l’ Associació Projecte Smara de l’Escola Llor.

El projecte Vacances en Pau aplega esforços de les entitats catalanes solidàries amb el poble sahrauí i constitueix un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís i un clam per la pau, contra la injustícia i la guerra.

Un total de 500 infants tindran la possibilitat de passar les vacances a diferents municipis de Catalunya, en un entorn diferent al que viuen en campaments de refugiats on no tenen garantides les necessitats bàsiques (temperatura, roba, alimentació, subministrament de llum elèctrica i aigua corrent), i conviure amb infants del nostre país.

Des de Sant Boi, els nens i les nenes visitaran llocs d’interès cultural i turístic, com l’Aquàrium, faran caminades per la vora del riu Llobregat, etc.

Desplaça cap amunt