Ada Colau i Jorge Barudy. Fonamentals: Drets humans i activisme.

Cartell_defSota el títol “Fonamentals:Drets Humans i activisme”, el proper 20 de setembre, a les 19h a Can Massallera, podrem escoltar dos veus fonamentals en la defensa dels drets humans aquí. Jorge Barudy i Ada Colau compartiran les seves reflexions entorn el treball per a garantir els drets dels infants i l’accés i el dret a l’habitatge.

JORGE BARUDY

Neuro psiquiatre, psiquiatre infantil, psicoterapeuta i terapeuta familiar, nascut a Xile l’any 1949. Formador reconegut per l’EFTA ,l’Associació Europea de Teràpia Familiar.

Fundador i actual Director d’EXIL Bèlgica i Espanya , Centre mèdic-psicosocial per a víctimes de violència, tortura i violació dels Drets Humans. Consultor i supervisor de Programes de prevenció i tractament de maltractament infantil a AmjorgeBarudy_retratèrica Llatina, Bèlgica, França i Espanya i d’equips professionals que treballen en aquesta àrea.Fundador el 2000 de Ifiv (Institut de formació i investigació-acció sobre les conseqüències de la violència i la promoció a la resiliència). Docent de diverses universitats espanyoles i xilenes en cursos de postgrau i màster en relació amb la prevenció i el tractament dels efectes de la violència en nens, dones, la família i la comunitat.Autor de nombrosos articles sobre el tema del maltractament i la protecció infantil.

Podeu llegir l’entrevista que li van fer a La Contra de La Vanguardia. JorgeBarudy_LaContra

ADA COLAadaColauU I BALLANO

Ada Colau i Ballano (Barcelona, 3 de març de 1974) és una activista social i assagista catalana, reconeguda per ser portaveu i cofundadora de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Barcelona, i portaveu de l’entitat a escala estatal. És coautora del llibre Vides hipotecades. Es llicencià en Filosofia a la Universitat de Barcelona. Actualment treballa a l’Observatori DESC (Drets Econòmics, Socials i Culturals) de Barcelona

Desplaça cap amunt