Projecció de documentals i cafè-tertúlia la tarda de dissabte del Barrejant’13

El dissabte 5 d’octubre, a les 16h, tindrà lloc la projecció de dos documentals i un col·loqui posterior.

Un dels documentals és “Operación Diablo” (2009) dirigit per Stephanie Boyd, premi 2011 del International Human Rights Film Award de Berlín, que explica la persecució de Marco Arana i l’equip de l’ONG GRUFIDES per la seva oposició als projectes miners a la regió peruana de Cajamarca.

Seguidament es projectarà el documental “Bòsnia. La pau dividida” (2011), una producció de l’Associació de Periodisme Fora de Quadre amb el Col·lectiu Contrast, que explica les conseqüències dels acords de pau de Dayton que van dividir l’estat de Bòsnia i Herzegovina en dues entitats, particularment pel que fa a la segregació d’alumnes segons la seva adscripció ètnica, la situació de les persones que encara viuen en camps de desplaçats i els casos de persones “desaparegudes”.

A continuació tindrà lloc el Cafè – te – tertúlia amb la participació de Marco Arana, defensor de drets humans i mediambientalista peruà i d’Alma Masic, defensora bosniana de drets humans i membre de l’Associació Iniciativa Juvenil pels Drets Humans a Bòsnia Herzegovina.

L’entrada és gratuïta.

Lloc: Sala d’Actes L’Olivera. Plaça Montserrat Roig, 1.

Desplaça cap amunt