Comença la campanya de recollida de signatures Fonamentals, mitjançant la plataforma Change.org

El Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de la ciutat de Sant Boi, òrgan de participació en matèria de Cooperació, Solidaritat i Pau, va aprovar el passat 17 de setembre la posada en marxa de la Campanya Fonamentals, amb l’objectiu de donar suport a nivell individual i col·lectiu al treball que realitzen els defensors i defensores de Drets Humans que es convidaran en el marc del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Mitjançant 5 peticions a través de la plataforma Change.org, des del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat es convida a ciutadans i ciutadanes a fer arribar la seva preocupació a les autoritats competents dels països d’origen d’aquests activistes en relació a la situació de presecució i amenaça que han rebut alguns d’ells a causa de la seva implicació activa en la defensa dels drets humans en els seus països.

A més de la plataforma Change.org, en el blog Fonamentals es poden descarregar, en format postal, aquestes mateixes peticions, per aquelles persones o institucions que vulguin sumar-se a la campanya. Aquest blog també es donen a conèixer les novetats de la campanya.

A través dels següents enllaços, es pot donar suport a cadascuna de les peticions realitzades:

– James Torh (Liberia): http://chn.ge/18mMWqX
– Marco Antonio Arana (Perú):
http://chn.ge/1b4GW8J
– Doris Rivera Rios (Colòmbia):
http://chn.ge/1b4GQxP
– Estela Barnes de Carlotto (Argentina):
http://chn.ge/1b4GMxX
– Alma Masic (Bòsnia Herzegovina):
http://chn.ge/1b4GCa6

Desplaça cap amunt