Resum de la jornada MUNICIPIS, COOPERACIÓ I SOLIDARITAT

Dibujo

Aquesta jornada estava organitzada per la CVONGD amb el suport de la Diputació de València, en el qual ONGD i Municipis van reivindicar el paper de la Cooperació al Desenvolupament Municipal davant la lluita contra la pobresa.

Es va a presentar una Guía per a Ajuntaments per a incorporar la Compra Pública Ètica.  A continuació facilitem el Vídeo, un dossier amb entrevistes, totes les ponències exposades i el material complementari que pot ser del seu interès.

Aquesta jornada, celebrada el passat 9 de maig en el Centre Cultural de Beneficència a València, us facilitem les ponències exposades i el material complementari, on hi podreu trobar la ponència realitzada per l’Alba Martínez, regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Boi convidada per presentar, com a bona pràctica, la campanya de sensibilització “Jo dono la cara per la Cooperació i la Solidaritat”.

En aquest enllaç trobareu tota la informació: Documents jornada

 

 

Desplaça cap amunt