“Som Aigua”, campanya de sensibilització a Sant Boi

Logo-SOM-AIGUA-1La campanya “Som Aigua” neix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres, i té per objectiu facilitar la reflexió i participació de tots i totes envers l’aigua i el sanejament i el seu paper central en el benestar de les persones. , a la vegada que volem posar en valor el paper de la cooperació municipal i els projectes de solidaritat impulsats per las administracions locals. Una política pública de cooperació internacional que avui es fa més necessària que mai.

D’aquesta forma, des d’aquest novembre i fins al febrer es desenvoluparan a Sant Boi un conjunt d’activitats encaminades a apropar la realitat de l’aigua i el sanejament, tant a casa nostra com en països del Sud, amb especial atenció a les zones més empobrides. Entre aquestes hi haurà nombrosos tallers per a les escoles, un teatre-fòrum i exposició coincidint amb la Fira de la Puríssima i una pintada de murals relacionats amb l’aigua a punts emblemàtics de Sant Boi, que culminaran en una pintada col·lectiva d’un mural a la llera del Llobregat el dia 2 de febrer.

El departament de Mediambient de l’Ajuntament de Sant Boi, també participa de la campanya sensibilitzant sobre l’ús responsable de l’aigua, a més de 800 alumnes de diferents escoles del municipi està, des de P3 fins Batxillerat. Aquestes activitats seran impartides durant aquest curs escolar 2013-14 l’Associació Catalana de Cases de Colònies per encàrrec de l’Ajuntament.

A través de la pàgina web www.somaigua.cat es podrà seguir el conjunt d’activitats que es duran a terme i es podrà ampliar la informació sobre les diferents temàtiques sobre les quals girarà l’exposició: l’accés a l’aigua i al sanejament, la perspectiva de l’aigua com un dret humà o la cooperació municipal en aigua, entre altres.

Desplaça cap amunt