Ja s’apropa la Fira de la Puríssima 2013!

Novament, ja està aquí la 67ena edició de la Fira de la Puríssima, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre a Sant Boi.

Com cada any, organitzem l’”Espai de la Solidaritat i la Diversitat”, situat al Parc de la Muntanyeta. En aquest espai hi trobareu la fira d’entitats de l’àmbit de la cooperació i la solidaritat internacional, les quals munten estands per mostrar i sensibilitzar sobre els projectes que realitzen, així com recaptar diners venent productes artesanals i solidaris. També hi podeu trobar diferents activitats per a tota la família entorn de la temàtica de l’aigua com: tallers de plàstica diversos per a infants, teatre “Ens mullem per l’aigua?” de la Cia Xixa Teatre, diferents concert, exposicions, etc. No us ho perdeu!

Programació complerta:

punt de llibre barrejant 20

Desplaça cap amunt