Ja podeu veure el documental Ciutats Defensores dels Drets Humans

videocddhEl documental s’estrenà, simultàniament, en diferents ciutats participants del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans el dia 10 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans.

Aquest documental fa una síntesi de les activitats realitzades durant l’estada dels vuit defensors i defensores dels drets humans convidats a Catalunya, en el marc del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, alhora que ens apropa l’oportunitat d’entendre el perquè d’aquesta trobada i el poder tornar a escoltar els testimonis de lluita i de coratge de tots ells i elles.

El grup està format per Marco Antonio Arana Zegarra, defensor de drets humans peruà, perseguit per la seva defensa del medi ambient; María Doris Rivera Ríos, membre de la Comissió de Drets Humans i Dret Internacional del Bajo Ari, en Colòmbia; James Torh, membre de la Comissió Nacional Independent de Drets Humans de Libèria; Idagja Lachgare, defensora dels drets del poble sahrauí perseguida per les autoritats marroquines; Alma Masic, defensora de Drets Humans de Bòsnia-Herzegovina;  Estela de Carlotto, presidenta d’Abuelas de la Plaza de Mayo; Buscarita Roa, integrant de l’Associació Abuelas de la Plaza de Mayo; i Clàudia García Giraldo, defensores dels drets humans de l’Asociación de Desplazados y Desplazadas para la Convivencia Pacífica de Colòmbia.

A tots ells i elles els volem donar les gràcies per la seva presència i testimoni, així com a totes les persones i entitats que han fet que aquest projecte sigui possible, tant a la nostra ciutat com a la resta de municipis participants. També a Andrés Pino, membre de Conjuntovacio, per tot el treball realitzat, especialment aquest magnífic documental.

El podeu veure a: Ciutats Defensores dels Drets Humans

Més informació: ciutatsdefensoresdretshumans.wordpress.com

Documental_DDHH (1)

Desplaça cap amunt