La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat obre la convocatòria dels premis al compromís amb les persones refugiades 2014

En el marc del 10è aniversari la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat vol reconèixer la tasca feta en favor de les persones refugiades a Catalunya per part d’institucions, empreses i mitjans de comunicació.

Enguany, és un any molt especial per a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR). Celebrem 10 anys de compromís amb les persones refugiades i immigrants vulnerables: defensant els seus drets, visibilitzant-les, evidenciant les aportacions que han realitzat a la terra que els ha acollit i treballant per afavorir els seus processos d’inclusió social a Catalunya.

banner-sidebar

Aquesta tasca però no hauria estat possible, ni serà possible dur-la a terme, sense la complicitat, col·laboració i compromís d’amplis sectors del teixit social, empresarial i polític del país.  És per això, que en un moment tan assenyalat per nosaltres hem considerat important estimular i reconèixer públicament la tasca feta en favor de les persones refugiades a Catalunya a través de la concessió dels Premis al Compromís amb les Persones Refugiades 2014.

Aquest reconeixement és donarà en 3 categories; a la institució (tant públiques com entitats sense ànim de lucre), a l’empresa i al mitjà de comunicació (tant mitjans com programes concrets) .

Fins el 30 d’abril, qualsevol persona física o jurídica que desenvolupi la seva activitat a Catalunya i que compleixi els requisits especificats a les bases, podrà presentar la seva candidatura als premis en nom propi o de tercers.

La valoració de les candidatures es realitzarà durant el mes de maig i el veredicte es farà públic en el decurs de l’acte de lliurament dels premis. La data i el lloc de l’acte s’anunciaran durant el segon trimestre de l’any.

Presenta’t-hi!

Més informació en aquest enllaç: http://www.ccar.cat/premis/

Desplaça cap amunt