Avançant en la gestió comunitària de l’aigua a San Miguelito

El dia 2 d’abril va tenir lloc a San Miguelito (Nicaragua) una jornada d003e treball en la qual la Unitat d’Aigua i Sanejament de l’Alcaldia coordinada amb el Instituto Nicaragüense de Acueductos y Alcantarillados (INAA) va convocar als 12 Comitès d’Aigua Potable existents en el territori amb l’objectiu de millorar el procés de gestió comunitària de l’aigua.

La jornada, amb una clara orientació formativa, es va dividir en tres blocs: un primer dedicat a la importància de l’aigua i la seva conservació, un segon de caràcter metodològic sobre el càlcul de la tarifa de l’aigua (contemplant els costos d’administració, d’operació i de manteniment) i un últim dedicat a aportar els coneixements tècnics necessaris perquè l’administració dels sistemes d’aigua funcioni i sigui sostenible.

La jornada va esdevenir, així, un espai d’encontre i d’intercanvi d’aprenentatges entre els CAPS del territori, en la qual hi van participar 45 persones en representació d’11 dels 12 CAPS existents a San Miguelito007

Aquesta activitat s’emmarca en el procés d’enfortiment de la Unitat d’aigua de San Miguelito que s’acompanya des de l’Ajuntament de Sant Boi amb el suport de la Diputació de Bar celona.

Desplaça cap amunt