Arrossada Solidària per la Festa del Comerç Just

 La festa té com a lema “Desmarca’t! Hi ha alternatives” i està previst que se celebri en més de 30 municipis catalans, entre ells Sant Boi.

Enguany la Festa compta amb novetats destacades: tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament i culminarà amb una Arrossada Solidària, de comerç just i de proximitat (prèvia inscripció i al preu 7€, veure document adjunt)  i amb un concert amb Cisko Band (16h),  música africana de Senegal i de Mali feta a Barcelona.  No et quedis sense ticket!!!

A més a més, durant tot el matí es realitzaran diverses activitats infantils (taller de circ amb la companyia Los Herrerita i nombrosos tallers infantils al voltant del comerç just ) i la ja tradicional Fira d’entitats, que enguany comptarà amb la participació de: Fundació Kassumay, Associació Projecte Smara, Fundació Juan Ciudad, Creu Roja-Sant Boi, Vols Voluntariat Solidari, Associació d’Amistat San Miguelito Sant Boi, Cooperacció, Ensenyament Solidari, Amizade Junts amb Moçambic, AUPA Associació Units per Ajudar, Fundació Vicente Ferrer i Casal d’Amistat Català- Cubà.

Us animem a acompanyar-nos i a inscriure-us al dinar solidari a través del següent enllaç:

 http://www.santboi.cat/llibres.nsf/ca-bustia-BASE?ReadForm&Clau=comerçjust&Idioma=ca&IdBustia=49

cartell arrossadaOK

Desplaça cap amunt