Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014 a Sant Boi

fcjbe_facebook

 

Un any més, ja estem a punt per celebrar el proper dissabte 10 de maig, de 10 a 17h,  la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Sant Boi! Enguany us presentarem novetats, com el canvi d’ubicació de la Festa, que serà a la Plaça de l’Ajuntament, en motiu de l’Arrossada Solidària de comerç just i de proximitat, on tots i totes  hi esteu convidades! Si voleu comprar els tickets ho podeu fer mitjançant la web de l’ajuntament www.santboi.cat o bé escriviu-nos un email a mmasanes@santboi.cat. Com ja és habitual també hi podreu trobar la fira d’entitats solidàries, tallers de plàstica per a infants, taller de circ, espectacle d’animació, un concert… I altres sorpreses que aquest any no us podeu perdre!

Desmarca’t del model depredador actual que imposa unes regles de producció, comercialització, consum i vida indignes. Desmarca’t de les grans empreses que anestesien la consciència social amb etiquetes de moda mentre exploten els seus treballadors i treballadores. Desmarca’t, mobilitza’t i fes-li un gol a la banca convencional, a les grans superfícies, al comerç esclau i a l’explotació laboral… Fem-l’hi un gol al sistema capitalista!

Aplaudeix amb nosaltres, perquè cada dia guanyem el partit, perquè que cada vegada són més les iniciatives de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. El marcador augmenta:La banca ètica creix un 60% anual, el Comerç Just assoleix els 30 milions d’euros en vendes, i l’economia solidària està creant ocupació per a unes 200.000 persones. Per això estem de Festa! I volem que hi participis!

Celebrem un any més que existeix un Comerç Just que beneficia a tothom qui juga el partit i que estableix unes regles del joc justes basades en el diàleg, la transparència, el preu mínim just i la corresponsabilitat entre qui produeix i qui consumeix! Celebrem que hi ha unes finances que ens permeten ser coherents amb els colors del nostre equip, garantint que els nostres estalvis s’invertiran en projectes socials i mediambientals respectant els drets humans.

Desmarca’t! Hi ha alternatives. Forma part de l’afició més constructiva i transformadora. Vine a la XV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica de Sant Boi!

programa_FCJ2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desplaça cap amunt