Signatura del conveni anual amb el Fons Català de Cooperació

L’Ajuntament i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament han signat aquest dimecres, 7 de maig, un conveni de col·laboració. L’Ajuntament de Sant Boi s’hi compromet a aportar 62.734 euros durant 2014 perquè aquest organisme dugui a terme diversos projectes. L’alcalde, Jaume Bosch, i la presidenta del Fons Català, Meritxell Budó, han signat el document.

Entre les accions en què col·laborarà l’Ajuntament de Sant Boi hi ha el projecte Migrazoom (tallers de cinema sobre la memòria migratòria), el Pla d’educació i formació per a la solidaritat de Sant Boi o les iniciatives Ciutats Constructores de la Pau i Vacances en Pau .

També es preveu una aportació per a les campanyes d’emergència que es puguin realitzar al llarg de l’any a causa de catàstrofes naturals o altres circumstàncies.

Des de l’any 1990, l’Ajuntament de Sant Boi és membre del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, un organisme constituït per més de 300 ajuntaments catalans i altres institucions públiques com diputacions, consells comarcals i mancomunitats.

 

Desplaça cap amunt