Trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana al Barrejant’14

Un any més, donem el tret de sortida al Barrejant’14: Trobada de la Solidaritat, enguany amb el lema “Construïm la pau” amb la Trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana. L’acte tindrà lloc el divendres dia 3 d’octubre, a Can Massallera. El programa de la jornada serà el següent:

Trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana

19 hores. Acte inaugural amb Meir Margalit, israelià, ex-regidor de l’Ajuntament de Jerusalem i fundador de l’organització israeliana Commitee Against House Demolitions que lluita contra les demolicions de les cases dels palestins i amb Caddy Adzuba, periodista de Ràdio Okapi, premi internacional de periodisme Julio Anguita Parrado, activista per la pau i defensora dels drets de les dones de la República Democràtica del Congo, tots dos participants del projecte “Ciutats Constructores de Pau”
Sala de Conferències Can Massallera. Mallorca, 30

21 hores. Sopar de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana a càrrec de l’equip de missions i cooperació internacional del Parc Sanitari de Sant Joan de Deu – Fundació Juan Ciudad
Preu: 8 € (inclou l’entrada al concert) (*). Reserves: consulteu la web barrejant.cat.
Sala d’Actes Can Massallera. Mallorca, 30

22,30 hores. Audiovisual “12 mesos de cooperació santboiana”, un recull dels aspectes més rellevants del que ha estat la cooperació i la solidaritat de Sant Boi des del Barrejant’13 i presentació del projecte “Ciutats Constructores de Pau”, amb la presència de tots els i les activistes participants al projecte.
Sala d’Actes Can Massallera. Mallorca, 30

23 hores. Concert de Rosa Sánchez Quinteto. rosa-sanchez-al-cat---autor-marceloa-arriola
Nascuda a Costa Rica, ha dedicat molts anys de la seva vida a recórrer el continent americà aprenent multitud de músiques de repertori tradicional de diversos orígens i, en especial, de Mèxic. Rosa Sánchez, veu principal i jarana; Natalia Mediavilla, violí i veu; Emily Smejkal, contrabaix; Dani Tejedor , percussions i veu; Héctor Serrano, guitarres i requinto jarocho.
Preu entrada: 5 € (*). Venda d’entrades a Can Massallera abans de l’actuació.
Sala d’Actes Can Massallera. Mallorca, 30

 

Us hi esperem a tots i totes!!!

Desplaça cap amunt