Aquí teniu el programa complet del Barrejant’14!

Un any més, donem el tret de sortida al Barrejant’14: Trobada de la Solidaritat, enguany amb el lema “Construïm la pau” amb la Trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana. L’acte tindrà lloc el divendres dia 3 d’octubre, a Can Massallera. El programa de la jornada serà el següent:

Trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana

19 hores. Acte inaugural amb Meir Margalit, israelià, ex-regidor de l’Ajuntament de Jerusalem i fundador de l’organització israeliana Commitee Against House Demolitions que lluita contra les demolicions de les cases dels palestins i amb Issa Amro, destacat defensor dels drets humans i la pau palestí i membre fundador de nombroses organitzacions no violentes a Hebron, les quals treballen contra l’ocupació israeliana a Cisjordània. tots dos participants del projecte “Ciutats Constructores de Pau”.
Sala de Conferències Can Massallera. Mallorca, 30

21 hores. Sopar de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana a càrrec de l’equip de missions i cooperació internacional del Parc Sanitari de Sant Joan de Deu – Fundació Juan Ciudad
Preu: 8 € (inclou l’entrada al concert) (*). Reserves: consulteu la web barrejant.cat.
Sala d’Actes Can Massallera. Mallorca, 30

22,30 hores. Audiovisual “12 mesos de cooperació santboiana”, un recull dels aspectes més rellevants del que ha estat la cooperació i la solidaritat de Sant Boi des del Barrejant’13 i presentació del projecte “Ciutats Constructores de Pau”, amb la presència de tots els i les activistes participants al projecte.
Sala d’Actes Can Massallera. Mallorca, 30

23 hores. Concert de Rosa Sánchez Quinteto. rosa-sanchez-al-cat---autor-marceloa-arriola
Nascuda a Costa Rica, ha dedicat molts anys de la seva vida a recórrer el continent americà aprenent multitud de músiques de repertori tradicional de diversos orígens i, en especial, de Mèxic. Rosa Sánchez, veu principal i jarana; Natalia Mediavilla, violí i veu; Emily Smejkal, contrabaix; Dani Tejedor , percussions i veu; Héctor Serrano, guitarres i requinto jarocho.
Preu entrada: 5 € (*). Venda d’entrades a Can Massallera abans de l’actuació.
Sala d’Actes Can Massallera. Mallorca, 30

 

La resta d’activitats les trobareu en el programa adjunt: Barrejant-14-programa-1-2

Us hi esperem a tots i totes!!!

Els comentaris estan tancats.

Desplaça cap amunt