Més de 5.000 persones han participat al Barrejant’14: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi

Sant Boi ha celebrat del 3 al 5 d’octubre una nova edició de la trobada solidària Barrejant, amb el lema ‘Construïm la Pau’. Més de 5.000 persones han participat en les activitats del programa. Les més populars han estat el concert de Las Migas, l’espectacle de foc i les activitats infantils.

L’edició d’enguany ha comptat amb la presència d’activistes per la pau de diferents països que visiten aquests dies municipis de Catalunya en el marc del programa Ciutats Constructores de Pau. L’Ajuntament de Sant Boi lidera aquest projecte, amb la col·laboració amb la Comissió d’Ajuda al Refugiat, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i altres dotze localitats.

L’acte inaugural va ser protagonitzat per l’israelià Meir Margalit, exregidor de l’Ajuntament de Jerusalem i fundador de l’organització Commitee Agains House Demolitions, que lluita contra les demolicions de cases palestines, i amb el palestí Issa Amro, destacat defensor dels drets humans i la pau i membre fundador de nombroses organitzacions no violentes a Hebron.

Can Massallera, L’Olivera i la plaça de Teresa Valls i Diví han estat els escenaris del Barrejant’14.

Podeu veure un vídeo resum en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=AJTq0j3wNPs&feature=youtu.be

Desplaça cap amunt