IV edició del Sopar de la Cooperació i la Solidaritat santboiana

Barrejant 13 320x450

El divendres 3 d’octubre començarà una nova edició del Barrejant, enguany sota el lema “Construïm la pau”, aprofitant les sinèrgies que aporta el projecte “Ciutats Constructores de pau” que lidera l’Ajuntament conjuntament amb la Comissió Catalana d’Ajut al Refugiat i l’Institut Català de Drets Humans i que ens permetrà comptar amb el testimoni de 6 activistes per la pau reconeguts internacionalment: Chema Caballero, Txema Urquijo, Issa Amro, Diego Quiroga, Meir Margalit i la recentment guardonada amb el Premi Príncep d’Asturies a la Concòrdia, Caddy Addzuba. Precisament, un col·loqui amb Meir Margalit i Caddy Addzuba serà el que inaugurarà el programa d’activitats (divendres 3 d’octubre, 19h, Sala de conferències de Can Massallera).

Posteriorment al col·loqui inaugural, tindrà lloc la IV edició del Sopar de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana (Can Massallera, Sala d’actes, 21h) que aquest any es durà a terme gràcies a una col·laboració amb Juan Ciudad-ONGD i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Fruit d’aquesta, els diners recaptats amb la venda del sopar es destinaran a la campanya “Aturem l’ebola” que Juan Ciudad- ONGD ha posat en marxa per recolzar la tasca d’atenció a persones infectades pel virus a Sierra Leone i Libèria que està realitzant a través dels hospitals que té en aquests països.

Per assistir al sopar s’ha de realitzar l’inscripció prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament o aquest link:

http://www.santboi.cat/PaginesW.nsf/Web/Planes/51184D0788A9BE4AC125791000301321?OpenDocument&Clau=soparsolidari&Idioma=ca&Seu=N

Les inscripcions estan obertes des d’avui i fins el 28 de setembre. El preu del sopar és de 8€ i comprèn l’entrada al concert posterior amb Rosa Sánchez (23h).

 

SoparCooperacio

Barrejant 14 programa web

 

Desplaça cap amunt