Ja et pots inscriure a la jornada per al debat i la reflexió “La cooperació municipal a la cruïlla”!

Programa de mà-1

Ja està oberta la inscripció prèvia per a la jornada per al debat i la reflexió “La cooperació municipal a la cruïlla”, que tindrà lloc el proper dijous 27 de novembre, a les 10h, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

En aquesta jornada es vol aprofitar la commemoració dels agermanaments per aplegar els suports de la cooperació municipal i reivindicar-la i està pensada com un espai per reflexionar conjuntament sobre el paper dels agermanaments i per analitzar de quina manera podem aportar solucions a nivell individual i col·lectiu per assolir la justícia social a nivell global.

Per sol·licitar la inscripció pots fer-ho en aquest enllaç: Formulari d’inscripció

Aquí tens el programa de la jornada. T’hi esperem!

Programa de mà2-2

 

Desplaça cap amunt