Distribució del “Diccionari de la Pau” als 22 centres d’educació primària de Sant Boi

Aa

S’ha repartit el “Diccionari de la Pau” als 22 centres d’educació primària de Sant Boi, per tal de facilitar i fomentar el treball educatiu en Cultura de Pau i implicar-los en la participació del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau 2015.

La Cultura de Pau és molt més que l’oposició a la guerra. És un conjunt de valors, actituds i comportaments positius que reflecteixen el respecte a la vida, a l’ésser humà i a la seva dignitat, i que posen en primer pla els derts humans, el rebuig a la violència en totes les seves formes i l’adhesió als principis de llibertat, justícia, solidaritat i tolerància, així com la comprensió en la diversitat dels pobles, els col·lectius i les persones.

Aquest diccionari també es repartirà a les persones assistents a les dues activitats del dia 30 i 31 de gener, dins del marc del DENIP, que tindran lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Desplaça cap amunt