Del 9 de febrer al 9 de març podeu visitar l’exposició “Solidàries, 20 anys d’agermanament” a la Plaça de l’Ajuntament

torreta1plafon1Ja podeu visitar l’exposició “Solidàries, 20 anys d’agermanament”,  a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi, del 9 de febrer fins el 9 de març, quan finalitzarà el seu recorregut.

Aquesta exposició s’emmarca en el projecte “20 anys d’agermanaments, 20 anys de cooperació santboiana” i té com a objectiu donar a conèixer l’agermanament amb San Miguelito des d’una visió alhora històrica i actual, tot recollint el testimoni i la perspectiva de santboians i santboianes que han viscut d’aprop aquest agermanament.

L’exposició recorre els 20 anys d’agermanament amb la població nicaragüenca de San Miguelito a partir d’una breu contextualització del context polític i socioeconòmic de Nicaragua dels 80-90 fins a l’actualitat. En un segon bloc, es presenta informació sobre els àmbits en els quals s’ha vertebrat la cooperació, amb el testimoni i els aprenentatges de les persones que hi han estat vinculades.

Anirà acompanyada d’un llibret gratuït, on trobareu l’ampliació de les entrevistes realitzades.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc el passat 6 de desembre, dins de les activitats de la Fira de la Puríssima 2014, i va estar situada al Parc de la Muntanyeta, davant de l’Espai de la Solidaritat, després va conviar l’ubicació a la Plaça Catalunya de Sant Boi i finalitzarà a la Plaça de l’Ajuntament.

 

Més informació al bloc: http://agermanaments.com

Desplaça cap amunt