L’exposició “Solidàries, 20 anys d’agermanament” ara, situada a la Plaça Catalunya de Sant Boi, fins el 9 de febrer

SolidàriesJa podeu visitar l’exposició “Solidàries, 20 anys d’agermanament”, ara, situada a la Plaça Catalunya de Sant Boi, fins el 9 de febrer.

Aquesta exposició s’emmarca en el projecte “20 anys d’agermanaments, 20 anys de cooperació santboiana” i té com a objectiu donar a conèixer l’agermanament amb San Miguelito des d’una visió alhora històrica i actual, tot recollint el testimoni i la perspectiva de santboians i santboianes que han viscut d’aprop aquest agermanament.

L’exposició recorre els 20 anys d’agermanament amb la població nicaragüenca de San Miguelito a partir d’una breu contextualització del context polític i socioeconòmic de Nicaragua dels 80-90 fins a l’actualitat. En un segon bloc, es presenta informació sobre els àmbits en els quals s’ha vertebrat la cooperació, amb el testimoni i els aprenentatges de les persones que hi han estat vinculades.

Anirà acompanyada d’un llibret gratuït, on trobareu l’ampliació de les entrevistes realitzades.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dissabte 6 de desembre, dins de les activitats de la Fira de la Puríssima 2014, i estarà situada al Parc de la Muntanyeta, davant de l’Espai de la Solidaritat. Després també la podreu trobar a la Plaça de Catalunya de Sant Boi i a la Plaça de l’Ajuntament.

Més informació al bloc: http://agermanaments.com

Desplaça cap amunt