Dia Escolar per la Noviolència i la Pau (DENIP) 2015

En el marc de la Commemoració del DENIP 2015: Dia Escolar per la Noviolència i la Pau, que té lloc cada 30 de gener, s’organitzaran diferents activitats de sensibilització sobre cultura de pau per a infants a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Aquest dia es convoca per commemorar l’aniversari de la mort del cèlebre pacifista Mahatma Gandhi i recordar la seva tasca en favor de la noviolència i la pau. Des de l’Ajuntament de Sant Boi, amb Ensenyament Solidari i el suport de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, s’organitzaran diverses activitats per fomentar els valors que impulsa aquesta jornada:

Exposició “Les escoles de Sant Boi posem cara a la pau”, organitzada per Ensenyament Solidari, on han participat dinou escoles del municipi, i que podeu visitar al vestíbul de la Biblioteca JRB del 10 de desembre fins al 31 de gener.

L’Hora del conte del divendres 30 de gener, a les 18h, podrem escoltar diferents narracions sobre la pau, amb valors d’amistat, solidaritat i cooperació, a càrrec del grup Vivimdelcuentu.
Edat recomanada: a partir de 3 anys. A la sala d’actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Espectacle teatral amb titelles, el dissabte 31 de gener. a les 12h:  “L’Estel i els cavallers de la pau” amb la Companyia Dolçamar. Sinopsis: En en un país en conflicte, dues famílies enfrontades des de temps remots es barallen pel poder i la cobdícia. Però un dia, arriba un personatge misteriós que farà canviar el curs de la història: l’Estel, una nena vinguda del cel que els donarà la clau per resoldre el conflicte. Edat recomanada: a partir de 3 anys. A la sala d’actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

foto estel

Els comentaris estan tancats.

Desplaça cap amunt