“SANMIGUELITEÑAS”, el documental

Ja podeu veure Sanmigueliteñas, el documental  realitzat per Isaac Lupiañez i Fontanet i produït per l’Ajuntament de Sant Boi en el marc del projecte “20 anys d’agermanaments, 20 anys de cooperació santboiana”.

A través de la veu de diverses dones de San Miguelito (Nicaragua), el documental ens transmet experiències personals i de superació. Des de la sinceritat i la humilitat, les històries ens mostren la força d’aquestes dones per emprendre tan activitats individuals com col·lectives en l’àmbit de l’educació, l’accés a l’aigua, l’emprenedoria i l’emancipació. A través dels seus testimonis podem veure com ha canviat el rol de la dona en la societat sanmiguelitenya i com els diferents projectes que s’han dut a terme al llarg d’aquests 20 anys d’agermanament han tingut un impacte en les seves vides.

A la presentació del 27 de novembre van assistir-hi 6 de les seves protagonistes que van compartir amb el públic tan les seves emocions de veure’s en la gran pantalla com intercanviar sensacions amb el públic assistent.

Moltes gràcies a Ana Clemencia, Isidra, Yadira, Ubaldina, Meylin y Agustina per haver compartit les vostres vivències amb els santboians i santboianes, per aquest aprenentatge mutu i, també evidentment a la resta de dones sanmiguelitenyes que han volgut transmetre el seu testimoni i demostrar que la cooperació té un impacte directe i recíproc en la vida de les persones.

Enllaç part 1: https://www.youtube.com/watch?v=oodsh-hyV2Q

Enllaç part 2: https://www.youtube.com/watch?v=jl4Nq_5QfJM

 

 

Desplaça cap amunt