Arriba a Sant Boi una delegació de sis dones de San Miguelito (Nicaragua)

IMG_8755

El dissabte 22N, va arribar a Sant Boi una delegació de sis dones de San Miguelito (Nicaragua), per participar als actes de commemoració dels 20 anys d’agermanament, i estaran amb nosaltres fins el 30N.

Encapçala la delegació l’alcaldessa de San Miguelito Ana Clemència Ávalos; també ens acompanyen Maylin Díaz, promotora del projecte de Radio Humedales; Yadira Ávalos, beneficiària d’un microcrèdit i amb molta vinculació amb les persones de Sant Boi que han viatjat a San Miguelito; Agustina Pérez, subdirectora de l’Institut Las Palomas i membre del CAPS de Las Palomas; Ubaldina Torres, líder comunitària i beneficiària d’un microcrèdit de FUMSAMi; i Isidra Estrada, camperola beneficiària d’un microcrèdit de DESOS.

Avui ha tingut lloc la recepció oficial a l’Ajuntament, i han estat rebudes pel tercer Tinent d’Alcalde José Antonio Tamayo, i per la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau Alba Martínez.

Més informació a: http://agermanaments.com

Desplaça cap amunt