Comença el procés per re-dissenyar la Fira d’Entitats del proper Barrejant

propuesta foto barrejant

El pròxim 4 d’octubre es realitzarà la vintena edició del Barrejant: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi, que va començar l’any 1996. La Fira és una de les principals activitats del programa, que té la finalitat de ser un punt de trobada entre les diferents entitats de cooperació de Sant Boi, la ciutadania i l’Ajuntament.

Aquest any, volem donar una volta més a la feina realitzada durant aquest temps, per tal de trobar altres maneres de presentar les associacions que treballen en l’àmbit de la cooperació i difondre les accions que desenvolupen.

Amb la intenció d’implicar a les diferents entitats en aquest procés, Raons Públiques portarà un procés de disseny col·lectiu que començarà el 8 d’abril. Volem compartir amb tothom aquest procés i anirem publicant informació sobre la seva evolució.

Desplaça cap amunt