Presentació del llibre “La última frontera” del santboià Roland Fosso

Presentació del llibre “La última frontera” del santboià Roland Fosso, el proper 2 de juliol a Sant Boi.

Dos anys, set mesos i divuit dies és el que va trigar Roland Fosso des que va sortir de casa seva al Camerun fins a saltar la tanca de Melilla. Des de fa nou anys, viu a Sant Boi de Llobregat on, el fet d’entrenar a futbol amb l’equip del barri de Casablanca el va ajudar a conèixer gent. El seu interès a formar part com un més de la societat on viu el va fer participar en moltes activitats culturals de la ciutat, com els gegants o la cavalcada de reis. El seu repte més immediat és aconseguir feina, i per això es va apuntar a la segona llançadora d’ocupació, on l’han ajudat a tirar endavant el seu somni: fer realitat el llibre “La última frontera”, on explica el seu viatge creuant dotze països africans fins a aconseguir saltar la tanca en el seu cinquè intent.

No us perdeu l’acte que tindrà lloc el proper 2 de juliol, a les 19h, a la sala de conferències de Can Massallera.

la ultima fronteraOK

Desplaça cap amunt