No et perdis el Mercat Solidari de 2ª ma i les activitats infantils del dissabte 3 al Barrejant!

mercadilloAl llarg del dissabte 3 d’octubre, de 10 a 20 hores, tindrà lloc el Mercat Solidari de 2a ma, a la Plaça Teresa Valls i Diví, que organitza DID (Documentació i Documentació per a la Igualtat d’Oportunitats) i col·labora el Pla Comunitari de Marianao.

Més informació a: www.facebook.com/mercatsolidarisantboi

A més, durant el matí, de 10 a 13 hores, hi haurà diferents activitats infantils del Mercat Solidari: activitats per a la primera infància (de 0 a 4 anys) i per a més grans de 4 anys; tómbola solidària, jocs d’habilitat i maquillatge infantil… No t’ho perdis!

A més, també hi haurà a la plaça un Carrusel ecològic fet dels cavallets clàssics que, a més de divertit, no contaminen i és gratuït!

Desplaça cap amunt