Trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana

El divendres 3, a les 19 hores, tindrà lloc l’inici del Barrejant’15: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi, amb l’acte inaugural, on enguany hi participaran Pedro Pantoja, defensor mexicà dels drets de les persones migrants i membre de la casa d’acollida de migrants “Belén Posada del Migrante” de Saltillo i Helena Maleno, activista espanyola resident a Tànger i membre del col·lectiu “Caminando Fronteras” que treballa per la defensa dels drets de les persones immigrants, especialment a la frontera de Ceuta i Melilla, tots dos participants del projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans 2015”.

L’acte estarà presentat per la Cristina Reyes i en Roland Fosso i serà a la Sala de Conferències de Can Massallera. (c/ Mallorca, 30)

A les 21 hores es donarà pas al Sopar de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana, a la Sala d’Actes de Can Massallera, a càrrec de l’equip de missions i cooperació internacional del Parc Sanitari de Sant Joan de Deu – Fundació Juan Ciudad. El preu del sopar és de 8 € i inclou l’entrada al concert. Si voleu reservar la vostra plaça ho podeu fer mitjançant la web barrejant.cat.

A les 22,30 hores veurem l’Audiovisual “1 any de cooperació santboiana” que, com cada any, visualitza un recull dels aspectes més rellevants del que ha estat la cooperació i la solidaritat de Sant Boi des del Barrejant’14 i presentació del projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans”, amb la presència de defensors i defensores de drets humans participants al projecte.

A les 23 hores, gaudirem del concert de la Big Band de Cultura F, una banda santboiana amateur creada l’any 2001, amb la direcció de Nando Picó i formada per estudiants que pretenen aplicar els aprenentatges a la pràctica però amb ganes, grans temes i passió per la música en directe. El preu de l’entrada, per les persones no assistents al sopar, és de 5 €.Big-Band-Cultura-F-610x463

 

La recaptació d’aquests actes es destinarà als projectes d’ajut humanitari de la Fundació Juan Ciudad ONGD als centres sociosanitaris de Sierra Leone, Libèria, Senegal, Ghana, Camerun, Togo, Cuba, Perú i Bolívia.

Us hi esperem!

Desplaça cap amunt