Aquest desembre estrenem butlletí digital!

Des de la Unitat de cooperació hem estrenat un nou mecanisme de comunicació del Pla d’acollida, amb l’objectiu de donar a conèixer la feina que estem desenvolupant a Sant Boi de Llobregat en aquest àmbit i compartir amb vosaltres les propostes d’activitats que s’organitzen a la ciutat en favor dels drets de les persones refugiades.

Volem donar veu de les persones i organitzacions que defensen aquests drets, perquè la incidència política i la mobilització ciutadana són claus per garantir el dret humà a l’asil.

A través d’un newsletter trimestral us explicarem els avenços en el compliment del Pla i us informarem de les activitats previstes, entre elles de les diferents convocatòries de la Comissió ciutadana de la Taula d’acollida, l’espai de participació previst en el Pla d’acollida.

Les persones que tingueu interès en rebre el butlletí només cal que envieu un correu electrònic a sensibilitzaciocooperacio@santboi.cat per donar-vos d’alta a la llista de distribució.

Desplaça cap amunt