Concert Solidari

L’Escola Municipal de Música Blai Net va acollir el passat diumenge 5 de març el concert del del pianista sirià palestí Aeham Ahmad, en una activitat que forma part de la Campanya d’Acció Humanitària de l’Associació Catalana per la Pau amb l’objectiu de donar a conèixer la situació de les persones refugiades de Síria que busquen refugi a Europa.

L’agost del 2015, degut a la guerra a Síria, Aeham Ahmad va haver de sortir del camp de refugiats de Yarmouk, Damasc, on vivia, i va començar una ruta per Turquia, Grècia i els Balcans. Actualment viu a Alemanya, com a refugiat, i des de la seva arribada a Europa ha actuat a nombrosos concerts a diverses ciutats alemanyes Berlin, Bonn, Munich, Leipzig, Colònia, Stuttgart, etc.

Durant el concert, el pianista va tocar diverses peces del seu repetori, i d’altres les va tocar conjntament amb alguns membres de Cordes del Món, amb qui va improvitzar una col·laboració.

Al finalitzar l’activitat es van recollir més de 600 euros de les donacions solidàries que van fer les persones assistents, fons que es destinarà a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, l’entitat que gestiona l’acollida de les persones refugiades a Sant Boi.

 

 

 

Desplaça cap amunt