Sant Boi inagura l’exposició de carrer MÓN-TANCA

A partir d’avui es pot visitar l’exposició de carrer Món-Tanca, una proposta de l’Institut Català Internacional per la Pau. Es tracta d’un nou projecte del Col·lectiu Enmedio que que reflexiona sobre els murs i les fronteres i explora diferents maneres de transformar la lògica de la separació i l’estigmatització. La instal·lació, formada per diferents cubicles, va acompanyada d’una sèrie de 6 diaris, amb el contingut d’aquesta, que es podran endur les persones que la visitin.

Aquest migdia s’ha fet la inaguració pública a la Plaça Catalunya, amb la presència d’Alba Martínez, el president de l’ICIP, Xavier Masllorens, i el Colectivo Enmedio, que ha realitzat una visita comentada a l’exposició.

L’exposició es podrà veure a la Plaça Catalunya fins el 22 juny. Sant Boi és la primera ciutat on s’ha inagurat, i a partir del mes de juny estarà disponible per a altres municipis que vulguin sol·licitar-la.

 

“El món s’ha fet tanca. Una gran tanca feta de moltes altres tanques. Tanques de taulons, tanques de filferros, tanques fetes de materials metàl·lics molt resistents. Tanques dures, tanques toves. Algunes tanques són tan toves que no arriben a ser ni tanques físiques; les portem instal·lades al cervell i només ens deixen veure una part del món. Són prejudicis, concepcions, estigmes”.

https://youtu.be/gfclvx69Xfw

Desplaça cap amunt