Neix la web Sant Boi Ciutat Educadora

El passat mes de juliol es va posar en marxa la web Sant Boi Ciutat Educadora, el nou  espai virtual de l’educació, la convivència i la solidaritat de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Aquest espai vol fer visibles les experiències educadores que es desenvolupen a la nostra ciutat, entenent com a experiències educadores totes aquelles que tenen a veure amb l’educació reglada però també amb aquelles que transcendeixen de les aules i generen lligams de convivència, solidaritat, cooperació, i respecte a la diversitat i els drets de les persones.

A sbciutateducadora.cat trobareu informació actualitzada de les activitats i projectes que tots els agents implicats sota la filosofia i el lema de “Ciutat Educadora” desenvolupen a la nostra ciutat, així com una agenda dels esdeveniments que creiem que us poden interessar.

 

Desplaça cap amunt