#BARREJANT 2017

Els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre la ciutat de Sant Boi viurà una nova edició de la trobada de la Solidaritat. En aquesta edició, el fil conductor és la defensa per la llibertat d’expressió, i està marcada per una important presència femenina en totes les seves activtats. Com cada any, comptarem amb diferents activitats lúdiques, familiars i culturals, que aquest any aniran acompanyades del lema “Per la llibertat!”.

Divendres, la trobada de la solidaritat començarà amb l’acte inagural, el sopar a càrrec de la Fundació Juan Ciudad ONGD, la presentació de l’audiovisual “La volta a la cooperació santboana en 365 dies” i l’actuació del grup de música “Buenas intenciones”.

Dissabte serà un dia farcit d’activitats i concerts, entre les quals no hi faltarà la cercavila de gegants i cap grossos, el mercat solidari de segona mà, un vermut concert amb l’actuació de Maio de Sal, l’activitat “Les escoles de Sant Boi canten a la llibertat”, a proposta d’Ensenyament Solidari, la projecció del documental “Sonita” i el cafè/te tertúlia amb la participació de Diana Avella, (rapera colombiana), l’actuació de la Blai Band, la cercavila de la “Balkan Paradise Orchestra”, la taula Rodona “Dones per la pau, la llibertat i la dignitat”, l’actuació del grup musical “9son”, l’espectacle de foc dels Diables de Casablanca i una actuació musical.

Diumenge, per tancar el cap de setmana d’activitats del barrejant, comptarem amb diferents espais de jocs de carrer, el vermut concert amb l’actuació d’Alcuscus, i finalment l’espectacle “Suite”, de la pallassa Pepa Plana.

A més a més, també hi haurà una sèrie d’activitats permanents, com són la Fira d’entitats de cooperació i solidaritat, el Bar Rejant, la creació d’un videoclip amb la participació de les escoles de Sant Boi i una oferta gastronòmica ampliada amb diferents opcions culinàries.

Durant tot el cap de setmana també es podran comprar les llibretes del Barrejant 2017, elaborades amb materials reciclats per un grup de persones refugiades participants en el projecte Refugee Scart, de la Spiral Foundation, a Itàlia.

Al següent enllaç podeu consultar el programa detallat!

http://www.santboi.cat/PaginesW.nsf/Web/Planes/094120FC6A10A304C125791000364AAD?OpenDocument&Clau=barrejant&Idioma=ca&Seu=N

 

 

Desplaça cap amunt