El tràfic d’éssers humans, a través dels ulls de ‘Blessy’

El proper 12 de juliol, a les 19h, Cal Ninyo acollirà la presentació del documental Blessy, una peça audiovisual que ofereix una nova mirada sobre el tràfic d’éssers humans. Aquesta forma d’esclavitud moderna, també present a casa nostra, suposa una greu violació dels drets humans i una manifestació de la violència de gènere.

El documental gira al voltant de la Blessy, una dona de 35 anys que ha viscut una situació de tràfic d’éssers humans. La peça el resultat d’una creació col·lectiva construïda per quatre dones supervivents de tràfic d’éssers humans, amb la col·laboració de tres realitzadores.

La projecció anirà seguida d’un col·loqui on intervindran dues expertes de l’organització SICAR cat. Seran la santboiana Anna Hernández, que és educadora social, i la Rosa Cendón, coordinadora de sensibilització i incidència de SICAR.

L’acte ha estat organitzat conjuntament per la Unitat d’Igualtat i la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

 

Fitxa tècnica

Duració: 22 min
Format: FULL HD 16:9
Any i lloc de producció: Barcelona (ESP), 2018
Direcció: Sílvia Cepero, Carme Gomila i Susana González amb Mujeres Valientes
Poducció: Càmeres i Acció i La Ròtula

Desplaça cap amunt